Het raadsel weggegeven

25 maart 2011

Het had wat voeten in aarde, maar het is gelukt. Ik heb een extra exemplaar van Op zoek naar de zomer te pakken gekregen. Het is een ex-bibliotheekboek, dus wel een stempel op het schutblad, maar het ziet er erg goed uit.

En nu wil ik hem onder jullie verloten. Als je het boek graag wilt hebben, kun je me mailen of hieronder een ja-ik-wil achterlaten; voor de gelegenheid gooi ik de reacties nog een keer open. Reageren kan tot en met dinsdag 29 maart.

Aanstaande woensdag gooien we alle namen in een hoge hoed en zal mijn lieftallige assistente Cato een winnaar trekken. Dan weten we wie samen met Kalle de zomer in kan gaan.

11 Reacties to “Het raadsel weggegeven”

 1. Klijnsma Says:

  Nou, heeeeeeeel erg graag!

  Groetjes,
  de aardmannetjes

 2. Véronique Says:

  Wij willen ook wel 🙂

 3. Francine Says:

  Wij staan hier ook te trappelen!! 🙂
  Warme groet,

  francine

 4. His Says:

  Ik hoop dat lieftallige assistente Cato mij (lees: ons) trekt, als ultieme tipgeefster! ;-))

 5. Madelon Says:

  de meeuwen uit nemo zeggen; mij, mij, mij, mij! Dus, ja ik/claire wil ‘m heel graag! groetjes, Madelon en Claire

 6. ellen Says:

  haha, ik wil hem ook heel graag 🙂 maaruh ik heb wel gezocht, maar niet actief gereageerd op je forum 🙂
  Bovendien heb ik ook nog per ongeluk de vraag van P. door L. laten invullen per ongeluk… snif..

  Ik vond dit wel leuk Pascale 🙂 zo een zoekraadsel, deed me aan de JeugdKrakersCompetitie denken 🙂

  Dikke knuffel 🙂
  Ellen

 7. Heidi Says:

  Doe ons die mooie zomer maar!
  Leuke actie, hoor!

 8. Véronique Says:

  Ja, haal ons er maar uit: wij hebben uiteindelijk niet actief meegezocht, dus… 😉 We gunnen het een ander meer.

 9. thuisschool Says:

  wij willen ook graag, ondanks dat we al groot zijn…


 10. Niks daarvan, Véronique! Het gaat er niet om wie actief heeft meegezocht, hoor. Hoe zou ik dat ook kunnen beoordelen? En dan: welke meezoeker zou het dan het meest verdienen? Degene die er -zonder resultaat- de meeste tijd in heeft gestoken? Degene die het werk heeft uitbesteed? Die het slimst heeft gezocht? Die de meeste mazzel heeft gehad? Skei uit, hoor.

  Als het een prijs was geweest voor de gouden tip, dan had ik dat vantevoren gezegd. En dan had Dins hem gekregen. Hoewel Mirjam ook heel erg haar best heeft gedaan.

  Het is gewoon een weggevertje. Een aardigheidje. Voor iedereen, groot of klein, met of zonder kinderen, met of zonder meezoeken, met of zonder thuisonderwijs. Ook al hebben ze de Jeugdkrakercompetitie voor mijn eerstgeborene vol-ko-men in het water laten vallen (gebbetje, Ellen).

  Mijn lieftallige assistente Cato zal zonder aanzien des persoons een naam trekken. Als iemand dat kan, is zij het. En ik leg het vast op film.

 11. Jolanda Says:

  Ah leuk! Ik doe graag mee, al is het alleen maar omdat ik iets in de reacties kan zetten. Dat ik zo genoten heb van het verhaal van de balletvoorstelling bijvoorbeeld. Je kunt het zo leuk en beeldend omschrijven. Het wierp me in een keer terug naar de voorstelling van Lotte, vorig jaar.
  En dat ik vaak veel plezier heb van je tips, ook al thuisonderwijs ik niet, in ieder geval niet op jouw manier, want wij leren wel veel thuis, maar mijn kinderen gaan ook naar school.
  En dat ik hoop nog lang mee te kunnen blijven lezen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: