Meer Star wArts

2 augustus 2011

Het is altijd mooi als twee mensen elkaar gevonden hebben. Zo kregen wij eens een uitnodiging waarin het aanstaande bruidspaar memoreerde: ‘Ajax bracht ons bij elkaar / En nu vormen wij een paar.’ Dan moet u het meer op de tribune zoeken dan op het veld.

Er zijn ook mensen die elkaar in Star Wars vinden. Ik hoop dat Philip tegen die tijd over zijn grootste fascinatie heen is (ik heb er alle vertrouwen in, we lijken het hoogtepunt inmiddels gehad te hebben), maar het is wel knap gemaakt, deze marsepeinen bruidstaart.

Hier meer Star Warstaarten

Van mijn mediadealer Joke kreeg ik deze nog toegespeeld: ‘Hoe Stormtroopers hun vrije dag doorbrengen’.

Nou, net als velen van ons.

Beetje kletsen.

Beetje duiven voeren.

Beetje jennen.

Beetje grenzen verkennen.

Beetje hatemail versturen.

En hier staat nog veel meer.

Overigens gaat ook het leven van een trooper niet altijd over rozen.

(Mocht je je kinderen alleen naar die site met taarten en stormtroopers laten kijken: onderaan staan veel ‘popular links’ met thumbnails naar gezellige dames in diverse vormen van ondergoed.) (Geen step-ins.)

 

%d bloggers liken dit: