Zij is het

4 juli 2011

Okee, ik heb het jullie makkelijk gemaakt. Ik had ook deze foto van Sinéad O’Connor kunnen plaatsen.

Maar omdat ik de beroerdste niet ben, heb ik die andere neergezet. Kon je zien dat ze op een podium staat. Net als op deze, maar daar vond ik de blote voeten weer te veel weggeven.

Sommigen van jullie zagen het meteen. Fleur (met niet een, maar twee blogs) was de absolute kampioen, die had het na vijf minuten door. Omdat ik niet wilde dat mijn hele quiz binnen het uur al in het water zou vallen, had ik haar reactie in overleg verwijderd, met de belofte dat zij de onverdeelde roem zou krijgen.  

Je weet nog wel hoe Sinéad O’Connor er toen uit zag, toch?

Ik vond haar zo mooi. Ik hoopte dat ik met een kaal hoofd ook bijna mooi zou zijn. Maar ik durfde mijn haar niet helemaal af te scheren, want ik was bang dat ik ineens allemaal bobbels en deuken bleek te hebben, in plaats van zo’n prachtig rond schedeltje.

Toch heb ik wel een halfslachtige poging gedaan. Onwijs lang gespaard en voor het eerst van mijn leven naar een dure kapper gegaan, Rob de Wilde in de Hartenstraat, in Amsterdam.

Bijna Sinéad, toch? Als ik voor de spiegel ‘Troy’ meezong, zat ik er echt heel dichtbij. Het lijkt trouwens of ik ergens in Shanghai loop, maar dat is gewoon de Kalverstraat anno 1988.

Wat kun je er verder van zeggen? Ik was domweg verbaasd. Ik kwam langs die foto met haar naam erbij en zag eerst geen enkel punt van herkenning. Daarom vind ik het zo knap dat een aantal van jullie het direct zag.

Ach, we worden allemaal ouder, de een wat gracieuzer dan de ander. Gelukkig hebben de meesten van ons de mazzel dat er geen Joop van Tellingen met een falluslens in de bosjes ligt om ons in de meest onvoordelige poses op internet zetten. Overigens zie ik er zelf nog net zo uit als op die foto, hoor. Dat wel.

Kom, nog één keer dat liedje van Prince waar ze zo beroemd mee werd. 

2 Reacties to “Zij is het”

  1. mascha Says:

    Jee wat is er met Sinead gebeurd? Ik had haar niet herkend. Maar jou wel hoor Pascale 🙂

  2. Véronique Says:

    Och,nee toch? Ik vond haar ook erg mooi… Tja, je wordt ouder, mama…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: