By Jet

26 juni 2011

Ik merk op dat het niet stormloopt met mijn weggeefactie. Dat kan maar één oorzaak hebben: WordPress is overbelast.

Terwijl u over elkaar heen buitelde om uw naam achter te laten, is de boel op tilt geslagen. Het is slechts drie diehards gelukt een reactie achter te laten, tezamen met de vijf kandidaten die zich er per e-mail doorheen geworsteld hebben. Gelukkig zijn er nog enkele uren over om mee te dingen naar die geweldige prijs.

Ik zou zeggen: houdt moed! De lijnen blijven tot twaalf uur open, waarbij u kans loopt  een van onze fantastische artiesten aan het woord te krijgen. Ik noem een Dries Roelvink, een Wolter Kroes, ja, zelfs de weduwe Klaas Bruinsma is bereid gevonden uw naam te registreren. Op de achtergrond zullen the Weather Girls zingen over het groeizame weer dat wij binnenkort verwachten.

Ten slotte een laatste poging om u aan te vuren. Ik besef dat het grof geschut is, dus bij voorbaat excuus aan alle WordPressgebruikers die tot twaalf uur voor een zwart scherm zitten: hier zijn de foto’s die Jet vorige week in onze hortus vegetabilis gemaakt heeft.

La courgette.

La pluksla.

L’ijsbloem.

Le paksoi.

La stilleven.

Le tuinboon.

La lavendel.

La Catootje avec bloemkoolzwaard.

Ik wens u allen: bonne chance!

3 Reacties to “By Jet”

 1. petra Says:

  haha nu moet ik wel een kansje wagen…
  We hebben al een mini-moestuin maar wilde plannen om deze uit te breiden 😉
  zaadjes zouden dus heel welkom zijn..

  groetjes petra

 2. Véronique Says:

  LOL, ik moet zeggen: het ziet er geweldig verlokkelijk uit. Maar nee, ik doe toch maar niet mee: tot nu toe zijn altijd alle potplanten hier zielig verpieterd, de tuinplanten opgegeten door slakken en bladluizen en de drie keer dat we het met tomaatjes probeerden, vertikten die het ook maar enige oogst op te leveren. Ik laat deze prijs met graagte aan iemand met groenere vingers 😉

 3. Nanette Says:

  Wat een prachtige kleurige foto’s Jet!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: