Menselijke warmte

21 december 2010

Voor iedereen die toch alleen maar zit te wachten tot de sneeuw smelt, hier wat afleiding. Mijn goede vriend Isaiah presenteerde afgelopen weekend de Funniest Commercials 2010 op de zender TBS. Hier staat een samenvatting van de tien filmpjes die de Amerikanen het afgelopen jaar het allerleukst vonden.

En dit was de winnaar, volgens Philip helemaal terecht.

Zelf vond ik deze ook erg goed, eindelijk iemand die de abominabele werkomstandigheden van sommige arbeidsgroeperingen aan de kaak durft te stellen.

Ten slotte nog een persoonlijke boodschap van Isaiah zelf. Een beetje menselijke warmte in deze koude dagen. U heeft hem hier ten blogge al eens voorbij zien komen op zijn paard, maar ik wil nogmaals benadrukken dat hij buitengewoon goed binnen dit blogkader past. Hij doet de naam ervan eer aan. 

%d bloggers liken dit: