Polletje

7 september 2010

Voor iedereen die de pagina ‘Van de kinderboekenplank’ weleens gebruikt of graag met me wil meedenken: ik heb een peiling gemaakt over het voortbestaan van deze pagina. Multiple choice, dus u bent in een klikje klaar.

Met alle lijsten die ik mezelf inmiddels in de schoot geworpen heb, neemt mijn tijd (en animo) evenredig af.

Op de Kinderboekenplank probeer ik bij te houden welke boeken we maandelijks lezen. Het is bedoeld als aanvulling op de Mooieboekenlijst, want niet alles wat we lezen, is mooi genoeg voor die lijst. De Kinderboekenplank kan handig zijn om te zien wat niet aanslaat, maar het kan ook gewoon een overbodige bladzijde zijn.

De kleurtjes-en-geurtjes layout die ik tot juni 2010 maakte, is met alle html-codes veel werk, máár kost niet zoveel ruimte op de pagina. De rechttoe rechtaan-lijst die ik later gebruikt heb, is beduidend minder werk, máár neemt veel ruimte in en wordt misschien zo’n onuitputtelijke waslijst.

Als je een mening over dit onderwerp hebt, zou je die dan willen geven? De poll staat hier. Alvast bedankt!

%d bloggers liken dit: