Jammer

28 maart 2010

Ik weet nu al dat ik vanaf maandag veel minder lezers ga krijgen. Nou ja, lezers, kijkers.

Google maar eens op ‘palmpasenstok’. En kijk dan naar die eerste foto links bovenaan. Dat hebben een hoop mensen gedaan de laatste twee weken. Velen kwamen hier terecht. Veertienhonderd mensen extra in twee weken, dat is toch al gauw een derde meer voor mij.

Ik ga jullie missen, lieverds.

Maar gelukkig heb ik nog een hele schare fijne lezertjes die me altijd weet te vinden. Want als je googelt op de volgende zoekwoorden, dan word je vanzelf doorverwezen naar mij. (Het tegenovergestelde van ‘optellen’ heb ik al geëlimineerd van mijn blog, want in combinatie met ‘kinderen’ krijg je een heel pregnant soort bezoekers en ik wil mijn platform uiteraard zo breed mogelijk houden.)

 • hoe groot is anderhalve centimeter
 • geit bok te koop
 • stekeletjes geknipt
 • wandelen in een rooster wiskunde
 • enthousiasme lucifers
 • relatieplanet drama
 • zacht groen ruspje
 • kinderen dood in stukjes
 • geur waxjas
 • stank waxjas
 • huiselijk geweld fokke en sukke
 • paard koosjer hersenen
 • hoe krijgen vogels kinderen
 • snuitmol
 • sterfdatum griekse god zeus

Het is natuurlijk maar een fractie van de zoektermen, maar mensen, wat vat het mijn blog mooi samen.

Immers, zeg ‘snuitmol’ en je zegt Pascale. Zeg ‘zacht groen ruspje’ en er kan geen twijfel over bestaan: dat ben ik. Waarover gaat mijn blog anders dan over de vragen die hierboven gesteld worden? Nu zoek ik alleen nog een nieuwe zoekterm die de lading dekt én het gederfde aantal bezoekers teruglokt.

Een hele fijne Palmpasen.

%d bloggers liken dit: