Moeder gaat op stap

8 februari 2009

Zaterdag was onze Mom’s Night Out. De periodieke avond uit voor thuisonderwijsmoeders om bij te praten, hebjijdatnouook uit te wisselen en boeken en methodes te overleggen.

Toen we er vier jaar geleden mee begonnen, waren we nog Mum’s die een Night Out gingen, want het was een Britse moeder uit onze thuisonderwijsgroep het idee als eerste opperde. Nadat zij tot ons verdriet naar Noorwegen verhuisde, werd de traditie voortgezet door J, die vorig jaar naar New York vertrok en werden we Mom’s naar Amerikaans taalgebruik.

We zijn uit eten geweest en naar de bioscoop, we hebben samen wat gedronken en potluck gedineerd. De groep is gekrompen en gegroeid in de afgelopen jaren, we hebben afscheid genomen en verwelkomd. En afgelopen zaterdag was het weer heel gezellig bij M.  Op haar weblog kun je een verslagje lezen.

%d bloggers liken dit: