Ditjes en datjes

28 augustus 2007

Het was een gezellig weekje. Mooi weer, dus een paar keer naar het strand geweest. Vrijdagavond hebben we er ook gegeten. Ik had zo’n zin om zelf weer eens in zee te zwemmen, maar in mijn eentje met een baby lukt dat niet. Ik besloot een couscoussalade te maken, een thermoskan koffie en een snaaierijtje voor de kinderen, zodat we om vijf uur met het hele gezin naar het strand konden. En terwijl mijn duifje zich over de baby ontfermde, kon ik met Philip en Jet de golven in.

Er kwam een vriendinnetje logeren, ik heb de laatste formulieren ingevuld voor de komende turn-, schaats- en duiklessen, we hebben samen lekkere dingen gemaakt (Jet kan zonder hulp al zeer verdienstelijk pannenkoeken bakken), gelezen (Philip heeft de pockets van Garfield opnieuw ontdekt) en The Sound of Music weer eens gekeken. Eigenlijk kijken we die alleen in de winter, maar we hebben een cd met filmmuziek waarop ‘My favorite things’ staat, met meezingprentenboek. Nadat Jet de muziek en het boek loungend op haar schapenvachtje voor de luidsprekers tot zich genomen had, wilde ze graag het stukje weer eens zien waarop alle kinderen Von Trapp tijdens het onweer bij Fraulein Maria op bed komen zitten.

Tja, en verder. Verder verbaas ik me erover hoe snel de tijd gaat. Cato tijgert door de kamer, eet peer en avocado en heeft zes plooien in haar dijbeen. Wanneer is dat nou gebeurd?

Cato eet peer

%d bloggers liken dit: