Verjaarscadeau

28 mei 2007

 Verjaarscadeau

Jet wist al weken precies wat ze me voor mijn verjaardag zou geven. Ze vond het erg moeilijk om haar goede idee geheim te houden en wilde me vaak hints geven. Als we in de auto zaten, zei ze: ‘Je bent zeker wel nieuwsgierig naar je verjaarscadeau, hè?’ ‘Ja’, zei ik, ‘maar ik vind het ook wel leuk dat het een verrassing is.’ ‘Ik zal je een tip geven’, zei ze. ‘Als je nu uit het raam kijkt, naar de berm, wat zie je dan?’ ‘Klaprozen’, zei ik. ‘Meer zeg ik niet’, zei ze. En na een minuut stilte: ‘Je bent zeker wel benieuwd naar je verjaarscadeau, hè?’

Deze week mocht ik eindelijk weten wat mijn cadeau was. Je kunt je voorstellen hoe verrast ik was toen Jet met John een eindje ging wandelen en even later met deze prachtige bos binnenkwam.

%d bloggers liken dit: